Stephen Hawking, ameninţat cu moartea

Stephen Hawking, ameninţat cu moartea

O femeie a fost arestată sub suspiciunea că pregăteşte un atentat la viaţa celebrului fizician Stephen Hawking.

Femeia postase ameninţări la adresa lui Stephen Hawking pe reţelele social-media, informează DigitalSpy.com, citat de descopera.ro.

Totul s-a întâmplat la începutul acestei luni. Poliţia a arestat o femeie în apropiere de locul unde se desfăşura conferinţa Starmus din Tenerife. La eveniment, Stephen Hawking fusese invitat să vorbească participanţilor despre una dintre cărţile sale, care a inspirat o generaţie, „A Brief History of Time” („O scurtă istorie a timpului”).

Suspecta s-a apărat susţinând că a făcut ameninţările cu moartea doar într-o discuţie pe social media. Ea a susținut că nu avea de gând să şi acţioneze, a anunţat poliţia spaniolă într-un comunicat de presă.

Normele de aplicare a legilor locale arată că femeia ar putea fi internată sub prezumţia că ar suferi de boli mintale.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!