Salman Rushdie, despre Nobelul pentru Literatură 2017: În ciuda ta, Bob Dylan! - Ana are carti!

Salman Rushdie, despre Nobelul pentru Literatură 2017: În ciuda ta, Bob Dylan!

Scriitorul britanic Salman Rushdie l-a felicitat pe prietenul său, Kazuo Ishiguro pentru câştigarea premiului Nobel literar de anul acesta, printr-un mesaj transmis The Guardian.

Conform stiripesurse.ro, Salman Rushdie l-a felicitat pe prietenul său Ish, “a cărei operă o iubesc şi admir de când am citit prima dată “Amintirea palidă a munţilor”. Şi el cântă la chitară şi scrie cântece! În ciuda ta, Bob Dylan!”

DLX5cMVW0AACAZw“Este o onoare extraordinară, în special pentru că înseamnă că mă aşază pe urmele celor mai mari autori care au trăit, aşa că este o laudă terifiantă”, a spus laureatul cu Nobel pentru Literatură de anul acesta. El a afirmat că speră ca premiul Nobel să fie de bun augur. “Lumea este într-un moment confuz şi sper ca toate premiile Nobel să fie o forţă pentru ceva pozitiv în lume aşa cum este acum”.

Scriitorul britanic de origine japoneză, în vârstă de 62 de ani, este laureatul premiului Nobel pentru Literatură pe 2017 pentru romanele “de mare forţă emoţională în care a dezvăluit abisul din spatele simţului iluzoriu al conectării noastre cu lumea”, a anunţat Academia Suedeză.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!