Radu F. Constantinescu şi muza sa, Ramona - personaje din “50 Shades of Grey”! - Ana are carti!

Radu F. Constantinescu şi muza sa, Ramona – personaje din “50 Shades of Grey”!

De Dragobete, scriitorul şi bloggerul Radu F. Constantinescu şi sotia şi muza sa, Ramona, unul dintre cele mai nonconformiste, îndrăzneţe şi simpatizate cupluri din România, au fost transformaţi de hairstylistul Adrian Perjovschi în două personaje din celebrul film/roman “50 Shades of Grey”!

1  “Cu ocazia zilei de Dragobete, am vrut să redăm ipostaze pline de iubire şi pasiune în cadrul proiectului nostru Transformări radicale. Aşa că am lansat această provocare unui cuplu îndrăzneţ, frumos şi întotdeauna plin de chimie: Radu şi Ramona Constantinescu. Am pornit de la tema 50 Shades of Grey, ne-am inspirat ca poveste, dar am reinterpretat la nivel de coafură şi make-up. Părul lung şi ondulat exprimă senzualitate, adică exact ce am vrut să subliniem în acest shooting. Am colaborat foarte bine, Ramona s-a lăsat cu încredere pe mâinile noastre şi suntem foarte bucuroşi de această nouă poveste creată cu ocazia Zilei româneşti a iubirii”, a declarat Adrian Perjovschi.

Radu F. Constantinescu: Ce vor, dom’le, femeile?

DSC_4111 copy

”Mulţi mă intreaba – Ce vor, dom’le, femeile? După această întâlnire aş spune – între altele – că vor să întalnească nişte artişti cum sunt cei din echipa lui Adi Perjovschi! Ramona are mai multe personalităţi, dar de data asta, cu ajutorul celor de la Jovsky Studio, pot spune că a exagerat! E absolut incredibil cât de mult poate să conteze aportul unor profesionisti, creativi și lipsiţi de inhibiţii, când vine vorba să se joace şi să scoată la iveală o latură sexy, “smoking-hot” a unei femei. Cred ca în fiecare timidă se ascunde o femeie fatală!”, spune Radu F. Constantinescu.

DSC_4125 copy

”Radu spune că am mai multe personalităţi. 13 chiar. Nu ştiu cum le vede pe cele 12, dar pe Ramona nr. 13 ştiu sigur că o urăşte. Cică e rea. Eu cred că nu a cunoscut-o cum trebuie. Pusă în valoare de un machiaj senzual, o coafură sexy şi o rochie strânsă pe corp ca un şarpe păcătos. Orice femeie trebuie să-şi cunoască şi cealaltă latură. Şocul a fost uriaş după ce am trecut prin mâinile echipei Jovsky. Părerile au fost împărţite. Mama mi-a spus că în această postură semăn cu ea mai mult ca oricând (nu cred că a fost de bine), sora mea mi-a spus ca în sfârşit mă identific cu personajul (nici aici nu a fost neapărat de bine), iar Radu … mi-a mărturisit că vrea ca Ramona nr 13 să rămână şi la micul dejun! Concluzia este că au făcut o treabă extraordinară”, a mărturisit Ramona Constantinescu.

DSC_4142 copy

„A fost o provocare să descopăr personalitatea cu nr 13 a Ramonei. I-am făcut un smokey eyes cu negru şi maro potrivit pentru orice femeie care îşi doreşte să cucerească”, adaugă Cristina Barsan, make-up artist.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!