Cum au scăpat alţii de monstruozitatea de “Cincizeci de umbre ale lui Grey” - Ana are carti!

Cum au scăpat alţii de monstruozitatea de “Cincizeci de umbre ale lui Grey”

Dacă eşti de părere că “Fifty Shades of Grey” este o carte excelentă, te rog eu să nu citeşti textul de mai jos. (Dar… e cineva de această părere?!!!)

Să revenim…

fifty-shades-of-greyDe obicei, angajaţii unui centru de donaţii sunt bucuroşi când vreun om cu suflet mare se gândeşte şi la cei mai puţin norocoşi şi procedează în consecinţă. Dar ce au păţit cei care lucrează la “Goldstone book”, o librărie bazată pe donaţii din Marea Britanie, cred că i-a făcut serios să se gândească la a-şi da demisia.

Centrul a fost invadat pur şi simplu de exemplare din “Cincizeci de umbre ale lui Grey” (Fifty Shades of Grey), dăruite de cei care erau prea jenaţi să le mai ţină în casă după ce au aflat despre ce e vorba în best-seller-ul de-a dreptul intergalactic (ca “mondial” mi se pare prea puţin să spun având în vedere… “capodopera”).

Ca să facă haz de necaz, angajaţii au decis să ridice un adevărat fort din volumele extrem de groase. Asta în timp ce directorul centrului lansa disperat apeluri publice, implorându-i pe cititori să nu mai facă astfel de donaţii!

Sursa textului şi a fotografiilor: boredpanda.com

50-shades-of-grey-book-fort-goldstone-1

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!