Protest inedit în Sibiu! Participanţii au citit cărţi în Piaţa Mare + FOTO & VIDEO - Ana are carti!

Protest inedit în Sibiu! Participanţii au citit cărţi în Piaţa Mare + FOTO & VIDEO

Aproximativ 200 de persoane s-au adunat, duminică, în Piaţa Mare din Sibiu, pentru a protesta într-un mod inedit la adresa Guvernului, citind cărţi, fără să scandeze.

Sibienii s-au adunat în Piaţa Mare din centrul Sibiului cu scăunele şi cărţi, iar pe spătarul scaunului au afişat o coală A4 cu mesajul #REZIST.

3

 

2Oamenii nu au vorbit la telefon, nu au fumat şi nici nu au scandat – doar au citit.

“Am venit pentru a arăta că suntem oameni culţi, care ştim ce facem. Nu protestăm de atâtea zile pentru că nu avem ce face acasă. Am venit aproape în fiecare seară aici, de când s-a dat OUG 13”, a declarat o femeie care citeşte o carte în limba franceză.

Alţi protestatari citesc “Istoria Trasilvaniei” sau “Mizerabilii”, de Victor Hugo, iar unii dezleagă cuvinte încrucişate.

4“Vrem să transmitem un mesaj politicienilor, acela că noi citim. Fiecare a venit cu ce a vrut: Constituţie, Biblie, Dex, Mark Twain, Jules Verne etc. Dar fără vuvuzele, fluiere sau scandări, fără să răspundem la telefon”, a spus Doru Apostol, organizatorul protestului intitulat “Protestăm prin cultură”, conform ziare.com.

Sursa foto: Tribuna

56

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!