Noaptea cărţilor deschise e… la noapte! Cine o organizează?

Noaptea cărţilor deschise e… la noapte!

Noaptea Cărţilor Deschise este organizată în România pentru al patrulea an consecutiv de Editura Litera.

Pe 23 aprilie se sărbătorește în lumea întreagă Ziua Mondială a Cărții. Anul acesta, toți iubitorii cărților sunt invitați să participe la o întâlnire specială, cu trei din cele șapte arte – literatura, teatrul și cinematografia!

Sâmbătă, începând cu ora 19.00, în Parcul Lumea Copiilor din Tineretului, vă așteaptă 10.000 de cărți-cadou, un spectacol de statui vivante, precum și o proiecție de film în aer liber.

Cele 10.000 de cărți oferite în cadrul evenimentului reprezintă o selecție a celor mai bune romane din colecțiile consacrate ale editurii Litera.

Învierea, de Lev Tolstoi. Educația sentimentală de Gustave Flaubert. Anii de Virginia Woolf. Oameni din Dublin de James Joyce. Olive Kitteridge de Elizabeth Strout. Portret al artistului la tinerețe de James Joyce. Petrecerea de Halloween (Hercule Poirot) de Agatha Christie. America de Franz Kafka. Hannibal de Nic Fields. Gențiane de Cella Serghi. Înălțimea sa, soția mea de Victoria Alexander. Îndrăgostită de soțul potrivit de Victoria Alexander. Imperiul pierdut de Clive Cussler. Moștenirea Stonehenge de Sam Christer ș.a.

Cărțile pentru copii își așteaptă și ele micii cititori pasionați.

Cărți Disney cu Winnie de Pluș, Doctorița Plușica, Regatul de Gheață etc., dar și povești românești precum Amintiri din copilarie de Ion Creangă sau Doi feți cu stea în frunte de Ioan Slavici ș.a.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!