My dilemma is you - Best-seller în Italia, scris de o adolescentă din Moldova

„My dilemma is you” – Best-seller în Italia, scris de o adolescentă din Moldova

„My dilemma is you” este o trilogie scrisă de Cristina Chiperi, o adolescentă din Moldova care are toate șansele să devină o scriitoare de succes.

Primul volum a fost publicat în luna ianuarie. A prins imediat la public, clasându-se pe locul 10 în topul celor mai vândute romane în Italia în decursul unei săptămâni.

CY1YUsPWsAAAlx2Cristina Chiperi are 17 ani și este originară din Moldova. Pe când avea doi ani, toata familia ei s-a stabilit în Italia, la Padova.

Cristina a povestit în presa italiană că a început să scrie romanul pe când avea 15 ani. Și-a imaginat subiectul – o poveste de dragoste pentru adolescenţi – după ce a ascultat piesa Selenei Gomez, „My Dilemma”.

„My dilemma is you”, povestea unei tinere care trebuie să se mute în alt oraș

Romanul prezintă povestea unei tinere din Los Angeles, a cărei familie decide să se mute în Miami. Întâmplător sau nu, personajul principal se numeşte tot Cristina. Ajunsă într-un oraș nou, tânără este nevoită să-și facă alți prieteni, să se confrunte cu colegi şi profesori noi, dar reușește în cele din urmă să se acomodeze.

Povestea va beneficia de trei volume.

12530707_969817903104757_1185913033_n1

Sursa

Cartea poate fi cumpărată online de AICI, de AICI, de AICI, de AICI, de AICI, de AICI, de AICI sau de AICI

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!