“Caraval” de Stephanie Garber – Ana are carti!

“Caraval” de Stephanie Garber

caraval_1_fullsize

Pe principiul “Ce-o fi o fi”, am luat cartea de la stand şi am scos portofelul din geantă s-o plătesc. Nu am răsfoit-o niciun pic, nici măcar primele rânduri nu le-am citit.

Trebuie să mă înţelegi… Sunt DISPERATĂ!

De la trilogia “Magicienii” tot dau târcoale prin librării rafturilor cu literatură magică, doar-doar mi-o face una cu ochiul. Şi jur, parcă toate volumele stau cu ochii închişi, n-am văzut aşa ceva. Nu neg, sunt conştientă de faptul că nu voi descoperi prea curând un alt titlu de 5 stele. Dar mi-e atât de dor să citesc ceva cu vrăji, magie, zâne, vrăjitori etc că sunt gata să mă mulţumesc şi cu patru stele. Nu! Ce spun eu aici?! Daţi-mi o carte de 3 stele şi nu voi face nazuri.

circul-noptii_1_fullsizeCuprinsă de deznădejde, m-am oprit asupra volumului “Caraval” de Stephanie Garber. M-am cam încruntat când am văzut sintagma “roman pentru adolescenţi”, dar ceva de pe coperta 1, 2, 3 sau 4 (ca pe astea m-am uitat) m-a dus cu gândul la “Circul nopţii” de Erin Morgenstern (una dintre cele mai bune cărţi care se petrec în lumea circului din tot ce-am citit eu!). În plus, mi s-a părut foarte deşteaptă găselniţa din titlu, când eliminarea unei litere din “carnaval” a dat naştere unui cuvânt tare fain, care pe mine m-a cucerit pe loc.

Acum să vedem cu ce m-am ales. Vorba-ceea: “Ori la… caraval, ori la spital”.

Cartea “Caraval” de Stephanie Garber poate fi cumpărată online de AICI, de AICI, de AICI sau de AICI

Cartea “Circul nopţii” de Erin Morgenstern poate fi cumpărată online de AICI sau de AICI

Facebook Comments

Leave a Reply