Mario Vargas Llosa, mire la 80 de ani! Se însoară cu mama lui Enrique Iglesias + VIDEO - Ana are carti!

Mario Vargas Llosa, mire la 80 de ani! Se însoară cu mama lui Enrique Iglesias + VIDEO

Lui Llosa îi place să şocheze. Ai înţeles deja acest lucru dacă ai citit recenzia la “Paradisul de după colţ”.

Numai că acum o ştire cu adevărat surprinzătoare are legătură cu viaţa lui personală. Iată cum sună aceasta pe acasa.ro:

Celebrul scriitor Mario Vargas Llosa, laureat al premiului Nobel pentru literatură în 2010, şochează din nou! După ce anul trecut a pus capăt unei căsnicii de 50 de ani, acesta are planuri să mearga acum iar la altar. Aleasa este nimeni alta decat Isabel Preysler (65 de ani), mama lui Enrique Iglesias!

Mario Vargas Llosa, care a împlinit în martie 80 de ani, a anunţat în vara anului trecut că îşi părăseşte soţia pentru a trăi o adevărată poveste de dragoste alături de faimoasa afaceristă filipineză Isabel Preysler, prima soţie a lui Julio Iglesias şi mama artiştilor Enrique şi Julio Iglesias jr.

Scriitorul a mărturisit atunci că are o relaţie cu aceasta de opt luni, declarând că ea este femeia care îl face cu adevărat fericit. Recent, Mario Vargas Llosa a cerut-o de soţie pe mama lui Enrique Iglesias, având în vedere că divorţul de verişoara lui, Patricia Llosa Urquidi, ce i-a fost nevastă timp de 50 de ani, este aproape finalizat.”

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!