Marian Godină îşi lansează prima carte

Marian Godină, cel mai haios poliţist român de pe Facebook, îşi lansează prima carte

Marian Godină este poliţistul care a făcut senzaţie pe internet prin textele pline de talent şi umor publicate pe Facebook şi pe blogul personal. Recent a făcut un anunţ aşteptat de mulţi simpatizanţi.

El îşi lansează prima carte, “Flash-uri din sens opus”, apărută la Editura Curtea Veche. Anunţul a fost făcut, cum altfel?, pe pagina de Facebook a poliţistului.

“Din fericire, chiar dacă am avut obstacole din care am înțeles că nu am libertate deplină, nu am fost nici arestat și nici condamnat. Așa că nu am făcut-o pentru reducerea pedepsei. Am făcut-o din pură plăcere și mai ales la îndemnul vostru care apărea în comentariile fiecărei postări.

Marian Godină: “Sunt personajul principal al cărții”

Despre “Flash-uri din sens opus” vă pot spune că este o carte care vă va trece cu siguranță prin toate stările. Vă va întrista, veți râde cu lacrimi, vă va amuza. Veți regreta (nu că ați cumpărat-o), vă va provoca milă, revoltă, veți râde iar. Cu siguranță vă va antrena toți mușchii mimicii.

Sunt personajul principal al cărții. Momentul în care m-am născut, examenul de bacalaureat, admiterea la școala de poliție. Experiențele din școala de agenți și întâmplările din cariera de polițist. Relațiile mele de dragoste, ziua în care am deschis pagina de facebook, precum și cea de-a doua zi în care am închis-o “pentru că așa am vrut eu, fără să fiu influențat de careva”.

Toate sunt povestite în stilul cu care v-am obișnuit. Dar am și surprize care îi vor face pe unii să le dispară orice zâmbet de pe față”, a spus Marian Godină.

Cartea poate fi cumpărată online de AICI, de AICI, de AICI, de AICI, de AICI, de AICI, de AICI, de AICI sau de AICI

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!