Librăria Românească în Europa. De unde pot comanda cărți românii din diaspora
libraria romaneasca

Librăria Românească în Europa. De unde pot comanda cărți românii din diaspora

Librăria Românească în Europa, dedicată românilor din diaspora, a apărut în viața mea… de bloggeriță ca să mă salveze 🙂 .

Căci una dintre cele mai neașteptate activități pe care am desfășurat-o de când sunt mândra proprietară a celui mai pătimaș blog de carte din România a fost să caut pentru cititorii mei aflați în străinătate cărțile pe care aceștia nu reușeau să le găsească nicăieri. Așa că luam anticariatele și librăriile la pas, găseam volumul și îl făceam pachet pentru cel/care mă rugase. Nu-ți mai spun cât timp am dedicat căutărilor… dar, dacă nici eu nu înțeleg ce înseamnă să ți se pună pata pe anumit titlu, atunci cine?!

Iată însă că Librăria Românească în Europa a decis să ia această sarcină de pe umerii mei și să mă lase să-mi văd liniștită de lecturile și recenziile mele 🙂 .

Librăria Românească în Europa are depozitul în Italia

Una dintre cele mai importante librării care se adresează românilor din diaspora, Librăria Românească în Europa a apărut din pasiune și… nevoie. Căci, dupa cum spune Miron Cristian, administratorul librăriei, dintr-o uriașă pasiune pentru cărți a fost demarat acest proiect, dar și din nevoia de a face aparițiile editoriale din România mai accesibile iubitorilor de lectură aflați în alte țări, având în vedere că, în general, costurile de livrare din România către diaspora dublează practic prețul cărții.

Depozitul librăriei se află în Italia, iar de acolo livrarea se realizează în 2-4 zile (în funcție de țară). Mai mult, librăria românilor din diaspora se mândrește cu costurile de livrare foarte bune, care scad uneori, în perioadele de campanii și de oferte, și la 3,90 de euro.

libraria romaneasca

După cum te poți convinge accesând site-ul www.LibrariaRomaneasca.eu, unele dintre cele mai importante edituri din România colaborează deja cu Librăria Românească. În acest moment, oficialii site-ului anunță că au pe stoc între 1800 și 2000 de titluri.

“Obiectivul nostru pentru 2024 este să mărim stocul la 4000 de titluri disponibile astfel încât să acoperim toate gusturile cititorilor noștri. De la începutul lunii noiembrie suntem prezenți și în revista de bord a companiei aeriene Dan Air, ceea ce sper să ne ajute să ajungem la cât mai mulți români din diaspora”, spune Miron Cristian.

“Plusurile noastre sunt livrare rapidă, cost de livrare redus, toate coletele sunt asigurate, deci clienții pot sta fără grija comenzii, și nu în ultimul rând: atenție maximă către clienți atunci când intră în contact cu noi”, subliniază Miron Cristian.

Iar afirmațiile lui își găsesc confirmarea în recenziile clienților care au cumpărat deja de la Librăria Românească în Europa și pe care le poți citi aici: https://www.cusrev.com/reviews/librariaromaneasca.eu

O reducere specială pentru cititorii anaarecarti.ro

Dacă și tu știi cel puțin o persoană care locuiește în afara României și care își dorește să poată citi mai mult în limba română, fă-i o surpriză și trimite-i codul “ana20” pentru o reducere de 20% , valabil până la 31 Decembrie 2023 (codul nu este cumulabil cu alte coduri sau la produsele deja în reducere).

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!