Harry Potter ar putea ajunge pe Broadway în 2018 - Ana are carti!

Harry Potter ar putea ajunge pe Broadway în 2018

După un debut fulminant pe scenă în West End din Londra, piesa de teatru ”Harry Potter and the Cursed Child” (Harry Potter şi copilul blestemat) ar putea ajunge la New York, pe Broadway, în anul 2018.

Piesa de teatru, care îl are în prim-plan pe băiatul-vrăjitor creat de autoarea britanică J.K. Rowling, are şanse să ajungă pe scena Lyric Theater de pe Broadway, care va trece printr-o renovare de câteva milioane de dolari pentru a găzdui producţia elaborată, au declarat producătorii spectacolului într-un anunţ publicat pe site-ul lui Rowling, Pottermore.com, conform stiripesurse.ro.

Lyric Theater este una dintre cele mai mari locaţii de pe Broadway, cu aproape 1.900 de scaune. În această clădire au fost prezentate opere teatrale complexe, precum “Chitty Chitty Bang Bang”, în 2005, şi “Spider-Man: Turn Off the Dark”, din 2010 până în 2014.

Recenzia la “Harry Potter şi copilul blestemat” o poţi citi aici!

În cadrul pregătirilor pentru punerea în scenă a producţiei ”Harry Potter and the Cursed Child”, Lyric Theater va fi remodelat, capacitatea sa fiind redusă la 1.500 de locuri, ”pentru a fi redată atmosfera şi senzaţia” piesei.

”Harry Potter and the Cursed Child” se joacă cu casa închisă la Palace Theater din Londra până în 2018, însă se aşteaptă să mai fie puse în vânzare noi bilete în ianuarie.

Acţiunea piesei de teatru se desfăşoară la 19 ani de la întâmplările din ultimul volum, al şaptelea, al faimoasei serii scrisă de J.K Rowling, “Harry Potter and the Deathly Hallows” (Harry Potter şi talismanele morţii), în 2007.

Piesa de teatru a fost scrisă de britanicul Jack Throne, care a fost ajutat de J.K. Rowling şi de John Tiffany (câştigător al unui premiu Tony). Peste 30 de actori fac parte din distribuţia spectacolului.

În această producţie teatrală, celebrul vrăjitor cu ochelari rotunzi este prezentat la vârsta adultă şi tată a trei copii.

Piesa “Harry Potter and the Cursed Child” a avut premiera mondială la 30 iulie.

Cartea poate fi cumpărată online de AICI

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!