Enrique Ferrari, scriitor premiat, lucrează ca om de serviciu la metrou

Enrique Ferrari, scriitor premiat, lucrează ca om de serviciu la metrou. O poveste incredibilă!

Viaţa dublă a lui Enrique Ferrari, angajat al metroului din Buenos Aires, care este şi un apreciat autor de romane poliţiste, a uluit lumea.

Atunci când metroul din Buenos Aires se închide pe timpul nopţii, Enrique Ferrari (44 de ani) intră în subteran pentru a spăla peroanele, scrie News.ro. Acest om de serviciu din Argentina este însă şi un scriitor. Și nu unul oarecare, el câştigând câteva premii importante.

Deşi cărţile lui au fost traduse şi publicate în mai multe ţări, serviciul lui de noapte este cel care îi aduce banii de care are nevoie pentru a-şi creşte cei trei copii.

“Să traiesc din scris? Banii sunt prea puţini”, a declarat bărbatul care nu a studiat niciodată la o universitate.

Enrique Ferrari a publicat cinci romane

Enrique Ferrari a publicat cinci romane şi două colecţii de proză scurtă. Romanul său poliţist “Que de lejos parecen moscas” a primit un premiu la prestigiosul Festival al romanelor poliţiste de la Gijon, în 2012. Ulterior, volumul a fost publicat în Franţa, Mexic şi Italia. Cu un an înainte, câştigase un premiu şi în Cuba, cu volumul “Lo Que No Fue”. Acesta este un thriller politic, a cărui acţiune este plasată în Barcelona, în perioada Războiului civil din Spania.

În scurtele pauze pe care le are în timpul schimbului de noapte, Enrique Ferrari deschide un laptop vechi şi îşi revizuieşte manuscrisul la care lucrează. “Scriu atunci când pot şi dacă pot. În timpul zilei, sunt interesat mai degrabă să îmi fac timp pentru a dormi”, a explicat el.

Sursa

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!