Dan C Mihăilescu, “omul care aduce cartea”, o apără pe Simona Halep

Dan C. Mihăilescu, “omul care aduce cartea”, o apără pe Simona Halep

Dan C Mihăilescu i-a luat apărarea Simonei Halep.

Simona Halep are un start slab de sezon, cu mai multe meciuri pierdute decât câştigate… Mă rog, asta susţin specialiştii, că eu nu mă pricep deloc la tenis. Ce mi-a atras însă mie atenţia e că fostul număr 2 mondial este apărat de un scriitor din România.

Criticul şi istoricul literar Dan C Mihăilescu i-a luat apărarea Simonei Halep, într-un interviu pentru GSP, citat de ziare.com.

“Nu am înţeles de ce Simona Halep este făcută răspunzătoare pentru neputinţele unui sistem întreg. Ne legăm de ea şi o tocăm întruna. Simona este o fată extraordinară, trebuie să-i dăm voie să şi piardă. Dar ea este şi o imagine a spiritului nostru belaliu, improvizat. România are cultul improvizaţiei, al neaşteptării. La noi, nimic nu este mai sigur decât nesiguranţa”, a spus realizatorul emisiunii “Omul care aduce cartea”.

Dan C. Mihăilescu

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!