2500 şi… de prieteni pe facebook, deci CONCURS!!! - Ana are carti!

2500 şi… de prieteni pe facebook, deci CONCURS!!!

UPDATE: Premiul nostru pleacă spre Daniela Drăghici-Ciocodeică! Pentru că m-a trecut un fior citind câtă încredere are în noi, dar şi pentru naturaleţea cu care a făcut mărturisirea, Daniela primeşte cele 4 cărţi şi o părticică din sufletul acestui blog. Daniela, te îmbrăţişăm şi aştept un mesaj privat cu adresa unde îţi putem livra volumele. Mai jos, rândurile cu care Daniela a intrat în concursul nostru şi a câştigat:

“Îmi faceţi poftă de citit, iar partea mea responsabilă cu dezvoltarea imaginaţiei şi gândirii nu poate decât să vă mulțumească. Poate nu vă daţi seama, dar contribuiţi la evoluția mea ca om, prin faptul că citesc mai mult de când vă urmăresc. Cumva totul este mură’n gură pentru că recenziile sunt extrem de sincere şi clare. Unii ca mine au nevoie să se lase împinși, chiar şi fără voie, să citească mai mult. Societatea în care ne tot învârtim zilnic opune rezistență cititului. Eu vreau să îmi ţin mintea ocupată cât mai mult cu cărțile. Şi îmi este foarte uşor să mă ghidez după recenziile tale. De aceea spun că voi contribuiţi la starea mea de bine. Sunteţi pozitivi, romantici, tăioși când este cazul. Deci pentru mine sunteţi ce trebuie.
PS: trist, dar adevărat: discut despre cărțile citite cu o singură persoană… restul… “

Cum a început concursul

“Iar ai ratat o cifră rotundă pe facebook”, mă ceartă Maria, colega de blog, după ce numărul de prieteni ai paginii noastre a depăşit 2.500. Are dreptate, niciodată nu am reuşit să fiu pe fază, nici la 500, nici la 1.000, nici la 2.000… Să fac şi eu un capture screen, să ne lăudăm, să ne mândrim, să organizăm ceva mai deosebit, o floare, o carte, o măslină… ştii ce zic?

Prin urmare, încerc acum să recuperez, la 2.500 şi… de like-uri, şi anunţ un concurs care ţie îţi va aduce 4 cărţi (cele din imagine), iar nouă – mulţumire sufletească şi… câteva informaţii 🙂 .

Ce ai de făcut?

ÎN NICIUN CAZ, să dai like-uri, să tăguieşti, să sharuieşti – urăsc genul acesta de concursuri şi, cumva, sunt sigură că ai alte pretenţii de la noi 🙂 . Eu aş vrea să-ţi cunosc preferinţele (şi mai bine!), astfel încât să fiu sigură că eforturile noastre de aici îţi sunt pe plac, că-ţi îndeplinim dorinţe chiar şi fără ca tu să ştii că le aveai 🙂 .

Lasă un comentariu la acest articol sau la postarea dedicată lui pe pagina noastră de facebook în care să spui ce-ţi place cel mai mult la noi, ce crezi că ne diferenţiază de alte bloguri de carte sau ce ţi-ai dori să facem în plus (şi nouă nu ne-a trecut prin cap!), dar mai ales, ce nu-ţi place, ce-ai vrea să schimbăm. Poate exagerăm cu pozele din casa Anei 🙂 , poate Leia e prea prezentă pe un blog totuşi de carte, poate scriem prea rar sau prea des, prea mult sau prea puţin… în fine, ai prins ideea.

Nu e nevoie de cine ştie ce texte lungi (deşi ştii că eu ador recenziile kilometrice) – sunt suficiente două-trei idei. Pentru noi vor fi mai preţioase decât orice altceva.

Cum va fi ales câştigătorul/ câştigătoarea?

ÎN NICIUN CAZ, prin tragere la sorţi – alt aspect al concursurilor de gen care pe mine mă scoate din sărite. La noi va fi vorba de o alegere STRICT SUBIECTIVĂ. Comentariul care îmi va plăcea cel mai mult – indiferent dacă ne laudă sau… ne desfiinţează – acela va câştiga. Prin urmare, dacă te bagi în jocul nostru, înseamnă că accepţi regula aceasta şi nu-ţi iei jucăriile şi pleci dacă nu câştigi premiul.

FOARTE IMPORTANT: Dacă ai câştigat, trebuie să-mi indici o adresă din România la care să-ţi trimit cărţile. Dacă locuieşti în străinătate… tot o adresă din Romania va trebui să-mi dai pentru a-ţi livra premiul.

Concursul se deschide ACUM şi se închide sâmbăta viitoare, la aceeaşi oră.

Cum am ales cărţile?

ÎN NICIUN CAZ, la întâmplare. Din contră, chiar m-am străduit să fie cât mai diferite, măcar cu una dintre ele să te nimeresc. Deci avem:

  • un scriitor aclamat în trecut – Knut Hamsun, laureat al premiului Nobel pentru Literatură
  • un scriitor aclamat în prezent – Peter Carey, laureat al premiului Booker
  • un scriitor autohton, ca să nu-mi aud vorbe… 🙂 – Dan Doboş
  • un scriitor pentru firile romantice – Henry de Regnier

Baftă şi… să curgă criticile 🙂 !

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!