Cărți împachetate. O nouă modă: cumperi un volum fără să ştii… ce-ai cumpărat

Cărți împachetate. O nouă modă: cumperi un volum fără să ştii… ce-ai cumpărat

Cărți împachetate – ultima trăsnaie descoperită de Sfântul Valentin în librării.

Nu mai pot cu Sf. Valentin!!! Nu mai pot!!! Peste tot pe unde mă duc zilele acestea dau peste inimioare, fundiţe, bomboane (pardon, asta nu mă deranjează :)), aud melodii de dragoste etc etc. Ok, nu sunt cea mai romantică femeie din lume, ştiu. Dar sunt singura căreia i se pare PREA MULT?!

Ultima trăsnaie descoperită a fost… în librarie. În nişte pacheţele frumos ambalate se află cărţi în legătură cu care nu primeşti nici un indiciu cu privire la titlu sau la autor. Iei pachetul, plăteşti şi pe urmă vezi tu cu ce te-ai ales (eu n-am făcut-o). Am ajuns acasă destul de intrigată, aşa că am căutat repede pe net şi iată ce-am găsit.

Cărți împachetate, adică “Blind Date with a Book”

Toată povestea are titlul de “Blind Date with a Book”, ceea ce ar însemna, conform celor care au lansat conceptul, “să citeşti o carte bună, dar nu alegând după copertă. Te laşi pe mâna unor cititori pasionaţi care pun într-un ambalaj atractiv cele mai tari titluri. Dacă nu ai timpul necesar să te documentezi în privința noilor apariții, te poţi baza pe Blind Date with a Book”.

Hmmm…

Pe mine n-o ma auziţi vreodată criticând vreo iniţiativă care are în centru cărţile. Ce vreau să ştiu este: a cumpărat cineva un astfel de pacheţel? Şi dacă da, a nimerit o carte pe gustul său?

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!