Cartea care îi adoarme imediat pe copii - Ana are carti!

Cartea minune care îi adoarme imediat pe copii

Azi vorbim despre cartea minune care îi adoarme imediat pe copii. Cel puțin, așa susțin specialiştii. E vorba de “Iepuraşul care voia să adoarmă”, scrisă de psihologul suedez Carl-Johan Forssen Ehrlin.

În cartea sa care îi adoarme imediat pe copii, psihologul a folosit tehnici specifice prin care să îi trimită rapid pe cei mici la culcare. Ceea ce, după cum bine se știe, este visul oricărui părinte pe lumea aceasta 🙂 .

După “Ce citesc CU ADEVĂRAT copiii în ziua de azi?” şi “Cum ştim ce carte trebuie să-i cumpărăm unui copil?”, echipa anaarecarti.ro a fost pusă la treabă de părinţii care ne urmăresc blog-ul şi care ne-au cerut noi materiale pe acelaşi subiect.

De aceea ne-am oprit asupra acestei cărticele de 26 de pagini care îi ajută pe copii să se relaxeze. Părinţii sunt încurajaţi să caşte frecvent, să pună accent pe anumite cuvinte şi să folosească un ton calm şi o voce joasă atunci când citesc. Forssen Ehrlin spune că acesta este “echivalentul verbal de legănare a unui copil să doarmă.

Cartea îi ajută pe micuți să se concentreze şi sa facă parte din poveste, astfel încât merg la culcare împreună cu iepurele 🙂 . Ei întâlnesc personaje precum Unchiul Căscat şi Bufniţă Pleoape-Grele“.

Cărțile pot fi  cumpărate online de AICI, de AICI, de AICI, de AICI sau de AICI

Ehrlin a mai scris o carte care îi adoarme pe copii

Cartea care îi adoarme pe copii

După succesul iepurașului, Carl-Johan Forssen Ehrlin a scris o nouă poveste. Și aceasta are drept scop să-i ajute pe părinți să le spună copiilor “noapte bună”: “Tractorașul care voia să adoarmă”.

Alex este cel mai obosit tractoraș din curtea din spate. Nici prietenii lui nu sunt mai vioi 🙂 : Morcovul Toropit, Leon cel pe Jumătate Adormit sau merele somnoroase.

Cartea conține materiale inedite, inclusiv idei de adormit copiii și răspunsurile autorului la întrebări frecvente referitoare la o mai bună rutină a somnului.

Cărțile pot fi  cumpărate online de AICI, de AICI, de AICI, de AICI sau de AICI

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!