anaarecarti.ro, blog de carti, intra in topul celor mai bune bloguri inspirationale

anaarecarti.ro, printre CELE MAI BUNE 45 DE BLOGURI INSPIRAŢIONALE DIN ROMÂNIA!!!

anaarecarti.ro a intrat anul acesta în topul celor mai bune bloguri inspiraţionale din România din toate domeniile! Are sens să-ţi mai spun că o ţin numai în piruete de când am aflat?!!!

anaarecarti.ro blog de carti

Am deschis mailul care conţinea vestea de mai sus într-o doară, atentă mai mult la conversaţia telefonică pe care o purtam în acel moment. Şi pe care am încheiat-o extrem de abrupt, când am văzut cum începe mesajul:

După ce am cercetat și evaluat numeroase site-uri web și bloguri, suntem foarte încântați să anunțăm că site-ul dvs., anaarecarti.ro, a fost selectat ca parte a celor mai bune 45 de bloguri din România 2021. Pe măsură ce anul 2021 se apropie încet de sfârșit, am decis să facem o listă cu cele mai bune bloguri din România. Am împărțit blogurile în nouă categorii diferite, iar după evaluarea a numeroase site-uri web, blogul dvs. de cărţi a fost adăugat pe listă!

După ce m-am adunat de pe jos, am început să cercetez. Cum? Cine? De ce? De unde? 🙂

anaarecarti.ro blog de carte 2

Mailul vine din partea echipei www.recenziidetop.ro, un site specializat în compararea şi recenzarea produselor din diverse categorii, care a avut simpatica idee de a analiza şi blogurile de cărţi, categorie unde s-a calificat site-ul tău preferat, anaarecarti.ro 🙂 !

Ce spun autorii despre demersul lor?

În această listă veți găsi cele mai populare și unice bloguri, care vă vor inspira și care vă vor învăța sfaturi și trucuri de viață. Am adunat bloguri interesante și inspiraţionale, în 9 categorii diferite. Aceste site-uri web au fost selectate având la bază diverși factori, printre care vizitatorii lunari, designul site-ului și povestea din spatele site-ului. Aceste bloguri vă vor oferi informații valoroase despre tot ce vreți să știți: frumusețe, sănătate, tehnologie, cărți, viață etc.

Desigur, autorii listei au făcut şi o mică analiză blogului nostru. Şi iată cum noi, cei mai pătimaşi autori de recenzii din toate timpurile 🙂 , am ajuns, la rândul nostru, sub lupă.

Cum suntem prezentaţi în acest clasament?

anaarecarti.ro este un blog de cărţi unde o mână de oameni îndrăgostiți de citit scriu orice are legătură cu lumea cărților și a scriitorilor. Astfel, site-ul te așteaptă cu peste 200 de recenzii de carte, recomandări de cărți și peste 600 de articole diverse, cu informații interesante, scrise impecabil. Iar pentru cei care-și doresc să scrie și să vorbească corect, în secțiunea „CUM ESTE CORECT” sunt o mulțime de explicații. Trafic organic: 7K

Eu nu am nimic de obiectat la cele scrise de ei! Tu 🙂 ?

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!