Bani pentru cărți. Guvernul italian le oferă tinerilor 500 de euro
Bani pentru cărți

Bani pentru cărți. Guvernul italian le oferă tinerilor 500 de euro

Tinerii italieni vor primi bani pentru cărți din partea guvernului italian atunci când vor împlini 18 ani, scrie Independent.co.uk, citat de Romania TV.

Iniţiativa va fi lansată pe 15 septembrie. “Bonusul de cultură” de 500 de euro poate fi cheltuit pe cărţi, bilete la concert, la teatru, la cinema, vizite la muzeu sau excursii în parcuri naţionale.

Se aşteaptă ca aproape 575.000 de adolescenţi să beneficieze de această iniţiativă. Chiar dacă aceasta înseamnă cheltuirea a 290 milioane de euro ai guvernului italian, subsecretarul parlamentar Tommaso Nannicini crede că sunt bani bine cheltuiţi.

Tinerii cu vârsta de 18 ani vor primi bani pentru cărți printr-o aplicaţie, descărcând vouchere în telefoanele proprii, care pot fi folosite în magazinele online, dar şi fizice.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!