Tapet Harry Potter! În sfârșit, acum am și eu!!!
Tapet Harry Potter

Tapet Harry Potter! În sfârșit, acum am și eu!!!

UPDATE! Am și eu tapet Harry Potter, ha!!!!

Tapet Harry Potter

Tapet Harry Potter

După ce am dat absolut întâmplător peste știrea cu fana lui Harry Potter care își pictase pe perete prima pagină din “Piatra filozofală”, n-am mai avut liniște! Trebuia să dețin și eu așa ceva!!!

Câțiva ani mai târziu, contemplam fericită opera de artă, imprimată la o firmă specializată… că dacă o pictam eu, praful se alegea de Harry Potter! Și mai fericită am fost să văd cât de fascinați sunt nepoții mei de literele de pe perete pe care, deocamdată, nu le pot înțelege. Deocamdată!

Mai jos, știrea de la care a plecat totul!

Tapet Harry Potter! Un fan adevărat și-a pictat pe perete prima pagină din “Piatra filozofală”!

tapet Harry Potter

Atâta timp am crezut despre mine că sunt una dintre cele mai mari fane Harry Potter! Şi apare Meredith McCardle (scriitoare de care n-am auzit, dar acum sigur îi voi ţine minte numele) ca să mă facă de râs!

Într-o zi, lui Meredith McCardle i-a venit ideea să picteze pe unul din pereţii casei sale prima pagină din “Harry Potter şi Piatra filozofală”, romanul ei preferat. Îşi făcuse ea calculul că un weekend va fi mai mult decât suficient pentru a-şi vedea visul împlinit. Pentru a trasa literele, a făcut rost de un proiector şi s-a apucat de treabă. A terminat-o…  peste 3 săptămâni!

Sursa ştirii, dar şi mai multe fotografii cu proiectul lui Meredith McCardle, AICI

harry-potter-wall-art-book-page-meredith-mccardle-4
În 3 săptămâni, Meredith McCardle a terminat de pictat peretele
Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!