Ultimele rânduri ale unei scriitoare aflate pe patul de moarte: „Vrei să te măriți cu soțul meu?” - Ana are carti!

Ultimele rânduri ale unei scriitoare aflate pe patul de moarte: „Vrei să te măriți cu soțul meu?”

Amy Krouse Rosenthal, o scriitoare celebră pentru cărți de copii din Chicago, care a fost diagnosticată cu cancer ovarian în 2015 a publicat  cu doar câteva zile înainte să moară un eseu emoționant  în New York Times, în care invita femeile să iasă la întâlniri cu soțul ei după ce ea nu va mai fi.

Femeia, în vârstă de 51 de ani,  mama a trei copii,  a fost autoarea a 28 de cărți de copii de succes, iar sotul ei, Jason (52 de ani), este avocat.  Amy, știind că mai are doar câteva zile până va muri,  s-a folosit de ultimele ei momente de viață pentru a scrie un eseu emoționant în New York Times ca un tribut pentru soțul ei, Jason, invitând femeile să iasă la întâlniri cu el după ce ea nu va mai fi ca să nu rămână singur. În eseu, ea a vorbit despre cum l-a cunoscut pe soțul ei și despre momentele lor emoționate din cei 26 de ani de căsnicie, scrie Libertatea.

Rosenthal a povestit că prima lor întâlnire le-a fost aranjată de un prieten al tatălui ei în 1989, când aveau amândoi 24 de ani, și chiar de la sfârșitul primei întâlniri a știut că el este bărbatul cu care vrea să-și petreacă întreaga viața.

„Nu aveam nici o așteptare de la această întâlnire, credeam că nu va duce nicăieri, dar după ce a bătut la ușa casei mele și l-am văzut m-am gândit imediatŞ ”Oh, e ceva deosebit de frumos la omul acesta”,  a scris Amy.

Femeia a dezvăluit că mariajul lor a fost atât de minunat și soțul ei a surprins-o cu atât de multe momente frumoase încât și-ar dori mai mult timp alături de el, dar nu mai are. Ea și-a exprimat însă dorință ca după moartea ei  o persoană bună să-l cunoască pe soțul ei și să înceapă alături de el o nouă și frumoasă poveste de dragoste, spunând că Jason este un soț și un bărbat perfect.  „Nu am folosit niciodată site-urile de dating, însă o să-i fac un profil soțului meu aici pentru voi. Este incredibil de frumos, știe să gătească și adoră să asculte muzică live. Când nu lucrează ca avocat, Jason adoră să picteze, să călătorească și să colecționeze tot felul de obiecte mici cum ar fi lingurițe sau borcănele”, a scris aceasta.

Rosenthal a precizat în eseu că pe 5 septembrie 2015 ea a mers însoțită de soțul ei la camera de urgență din cauza unei dureri în partea dreaptă, despre care credea că este apendicită, iar a doua zi au plecat de acolo cu o veste îngrozitoare. Medicii i-au spus că suferă de cancer, fapt pentru care a fost nevoită să-și încheie mai multe planuri de viitor. „Nu e de mirare că acest cuvânt cancer este atât de similar cu „cancel” (anulare-n.r.)”, a mai spus Amy.

Scriitoarea s-a stins din viață pe 13 martie, la scurt timp după ce a scris eseul prin care îi căuta o soție bărbatului ei.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!