Mihai Bendeac mărturiseşte că nu i-a plăcut niciodată Sadoveanu

Mihai Bendeac mărturiseşte că nu i-a plăcut niciodată Sadoveanu

Deși examenul de bacalaureat nu i-a dat deloc bătăi de cap lui Mihai Bendeac, vedeta Antenei 1 recunoaște totuși că operele lui Mihail Sadoveanu nu i-au plăcut niciodată: ,,N-am suportat niciodată operele lui Sadoveanu… m-au pierdut pur și simplu’’.

Mihai Bendeac
Mihai Bendeac

Mărturisirea a fost făcuta în timpul filmărilor la cel de-al doilea sezon al emisiunii iUmor, ce va începe în această toamnă la Antena 1. În completarea lui Mihai Bendeac a venit și colegul său de jurizare, Cheloo, care a spus că el a fost doar prezent la BAC, nu… și foarte implicat.

În schimb, Monica Tatoiu, femeie de afaceri, dar care i-a ”mângâiat” pe elevi, pe când era mai tânără, cu câte o notă proastă, ea fiind profesoară de matematică, are alte antipatii: Slavici, Rebreanu și Creangă.

De ce nu-i suportă Monica Tatoiu pe Slavici, Rebreanu și Creangă

În 2023, după ce elevii au susținut examenul de Bacalaureat, Monica Tatoiu a declarat: ”Pe mine m-au enervat subiectele de la Limba română. Să-mi dea mie la BAC să analizez cât sunt de mulțumiți profesorii mei de la școală… Cu Liviu Rebreanu, eu când aud… Eu nu l-am citit pe Liviu Rebreanu și am luat 10 la BAC. Nu pot să-l suport. Mie îmi place Gib Mihăescu și d-astea, dar nu porcăriile astea, Slavici, Rebreanu, Creangă. Niște idioți. Și formulele, limbajul e arhaic pentru generația lor. E ca și cum aș studia greaca veche.

Cum să-l pui tu pe copil să evalueze relația lui cu școala și s-o spună adevărat? Îi ceri să mintă? Pentru că dacă spune adevărul și nu e capabil să argumenteze ca un adult să-i bage pe profesorii ăia în mama lor că nu și-au făcut treaba… Nu poate să spună adevărul, așa că trebuie să mintă. Ăsta e examenul maturității? Să minți ca să treci clasa? Este inadmisibil așa ceva. Le-au anulat lucrările de la Gheorghe Șincai niște idioți de profesori care-i supravegheau”, a declarat Monica Tatoiu

Facebook Comments

Comentarii

 1. ,,N-am suportat niciodată operele lui Sadoveanu… m-au pierdut pur și simplu’’.Mihai Bendeac

  Nu este nici o rusine-deoarece mintea de atunci nu-l ajuta!
  Acum este mai copt la minte si poate ca este capabil sa inteleaga opera sadoveniana!
  Bey Bendeac,io sunt un Old Rocker care a colindat globul asta pamantesc,dar pe unde am umblat am recitit din cand in cand unul dintre ceke de 100 si ceva de tiluri scrise de marele nostru autor national MIHAIL SADOVEANU!
  Nu stiu care-i meseria ta de baza,dar o asemenea parere exprimata in public nu te onoreaza.Am dat o cautare si am gasit .Adica ai o sumedenie de meserii…actor de teatru și film, scriitor, scenarist, cântăreț, regizor,.Ma i-au de tine ptr ultimile 2.Cantaret…?!?!TU..?Haide Bre.esti o caricatura! Regizor..?!?!Eu am fost prieten cu cel mai tare regizor Alexandru Tocilescu TOCA.Coleg de scoala elementarra!Pai TOCA ,era doct in opera Sadoveniana,mai tinere….

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


 • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

  error: Continut protejat Anaarecarti.ro!