HOROSCOP literar: Ce preferi să citești în funcție de zodie

HOROSCOP literar: Ce preferi să citești în funcție de zodie

Bineînțeles că acest horoscop literar este doar o joacă, dar eu îţi spun din start că în cazul meu (Capricoarnă) astrospecialistii care l-au întocmit n-au nimerit-o. Însă poate ţie ţi se potriveşte!

Pe principiul “cercetătorii australieni spun că…” e construit şi textul de mai jos pe care l-am descoperit pe yve.ro.

Pentru eventuale reclamaţii de genul “Dar de ce se refera doar la femei?!”, te rog să te adresezi cercetătorilor/astrologilor în cauză. Mulţumesc!

Berbec

Se pare că femeia Berbec nu se omoară foarte mult cu cititul. Atunci când o face, preferă să fie o povestioară scurtă și care să-i capteze atenția încă de la parcurgerea primelor rânduri.

Horoscop literar: femeile din zodia Taur preferă clasicii

Preferințele nativelor acestei zodii se îndreaptă spre acele cărți care sunt considerate ca fiind clasice. Ele preferă pe rafturile bibliotecii personale cărți care au etichete de „ediții limitate”. Cu cât mai greu de găsit, cu atât mai bine.

Gemeni

Femeia Gemeni nu vede o carte ca fiind doar un material de citit. Majoritatea conversațiilor sale pornesc de la această temă și adoră acele cărți care sunt pline de ilustrații și imagini care oferă suportul textului din cartea respectivă.

Rac

Cu siguranță cărțile care au un fir narativ imprevizibil și plin de mister se află în topul preferințelor femeii Rac. Îi place să se „afunde” în povestea descrisă și trăiește imaginar tot ceea ce este descris în aceasta.

Leu

Fiind o personalitate care nu se poate caracteriza prin intermediul banalului sau a plictisitorului, femeia Leu are o puternică înclinație spre acele cărți care descriu momentele istorice sau viața unor personalități care au reușit să iasă în evidență prin inteligența lor.

Fecioară

Pasionate de analiză și cu un simț ușor critic, nativele acestei zodii par a fi iubitoare de cărţi sau reviste care oferă tot felul de sfaturi referitoare la grădinărit sau idei despre cum ai putea să îți decorezi locuința.

Balanță

Balanțele îndrăgesc acele romane care descriu povești clasice sau cărțile în urma cărora au fost realizate diverse filme. Puțin mister nu strică, fiind pasionate de tot ceea ce ține de imaginar și un „strop” de creativitate.

Horoscop literar: femeile din Scorpion, pasionate de… Kamasutra

Fiind unele dintre cele mai misterioase și seducătoare femei, acestea preferă acele reviste sau articole care au ca subiect de interes sexul și tot ceea ce ține de acesta. Se pare că sunt printre puținele persoane care chiar răsfoiesc și citesc foarte des Kamasutra, fiind interesate de toate pozițiile care sunt descrise în aceasta.

Săgetător

Căutătoare de adevăr universal și pasionate de lectură, femeile Săgetător au numeroase cărți de filosofie și spiritualitate. Fie că sunt mai vechi, fie că abordează aspecte noi din aceste domenii, vor fi mereu un punct de interes pentru nativele acestei zodii.

Capricorn

Cărțile de dezvoltare personală și tot felul de reviste care abordează subiecte de acest gen sunt cele preferate de către femeia Capricorn. Va încerca mereu să-și îmbogățească cunoștințele cu astfel de lecturi și nu se va sătura niciodată.

Vărsător

Sunt unele dintre cele mai visătoare persoane. Prin urmare, se vor orienta mereu spre acele cărți care au un titlu mai neobișnuit și ciudat. Atunci când intră într-o librărie, femeia Vărsător se va îndrepta spre secțiunea SF. Va sta chiar ore în șir pentru a alege cartea pe care o consideră ca fiind cea mai interesantă.

Pești

Sentimentală din fire, femeia Pești adoră poezia și va vedea mereu o carte de poezii ca fiind o metodă de relaxare și de eliminare a stresului. Cărțile psihologice și cele spirituale sunt și ele binevenite pe rafturile bibliotecii sale, fiindu-i greu să se despartă de acestea odată „cufundată” în studiatul lor.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!