Cum încurajează cititul o cafenea din Cluj: fragmente din cărți pe paharele de cafea - Ana are carti!

Cum încurajează cititul o cafenea din Cluj: fragmente din cărți pe paharele de cafea

Pornind de la expresia „a citi în cafea”, KUPS, o cafenea din Cluj încurajează oamenii să citească de pe paharul de cafea fragmente dintr-o carte. Dacă acestea sunt pe placul lor, crește astfel și posibilitatea de a-și cumpăra cartea respectivă.

”Prima carte din care am ales fragmente este romanul Purgatoriul îngerilor, de Camelia Cavadia, un roman emoționant și foarte bine scris, care e despre un copil răpit și pus să cerșească, dar și despre copiii privați de copilărie”, spune Victor Miron, inițiatorul campaniei Cărțile pe Față.

”O cafea bună merge foarte bine alături de o carte bună, așa că ne-a plăcut din prima propunerea de a asocia cafeaua noastră cu lectura” spune Eugen Munteanu, proprietarul cafenelei KUPS.

„Purgatoriul îngerilor” – prima carte care a ajuns pe paharele de cafea

Momentan, paharele de cafea găzduiesc trei fragmente din cartea „Purgatoriul îngerilor” de Camelia Cavadia, publicată la editura Trei, fragmente alese în mod subiectiv de Victor Miron.

Pe viitor organizatorii vor să extindă acest parteneriat, astfel încât în cafeneaua respectivă să se și comercializeze cărțile ale căror fragmente se vor afla pe paharele de cafea.

Banii strânși din vânzarea acestor cărți vor merge către achiziționarea unui Booktruck, o bibliotecă pe roți, cu care Asociația Culturală Cărțile pe Față își dorește să ajungă în satele unde nu există biblioteci publice.

Romanul „Purgatoriul îngerilor” de Camelia Cavadia poate fi cumparat online de AICI, de AICI, de AICI, de AICI, de AICI, de AICI sau de AICI

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!