„Coloana de foc” de Ken Follett, pe primul loc în topul celor mai vândute cărţi în alte ţări - Ana are carti!

„Coloana de foc” de Ken Follett, pe primul loc în topul celor mai vândute cărţi în alte ţări

Pentru că ştiu că printre cititorii anaarecarti.ro, Ken Follett are foarte mulţi fani (şi, mai ales, fane 🙂 ), îmi fac o datorie de onoare din a anunţa pe toată lumea că romanul „Coloana de foc” apărut pe 20 septembrie în România, la editura Rao, cucereşte topurile de specialitate din alte ţări.

ken-follett-coloana-de-focPublicaţii din Statele Unite ale Americii, Germania sau Franţa anunţă clasarea cărţii lui Follett pe primul loc în preferinţele cititorilor.

Potrivit The New York Times Book Review, la puţin timp după lansarea în Statele Unite ale Americii, „Coloana de foc” a lui Ken Follett ocupă primul loc în topul celor mai bine vândute cărţi.

În Germania, un top realizat de publicaţia Der Spiegel situează cartea pe primul loc în topul celor mai căutate cărţi de literatură. Italia şi Spania nu fac exceptie de la ceea ce pare să devină o regulă.

„Ken Follett nu are nevoie de stâlpi de susţinere. Scriitorul îşi încheie trilogia cu o capodoperă”, titrează publicaţia La Razon.

Romanul „Coloana de foc” are drept sursă de inspiraţie evenimente istorice. Însă autorul nu urmăreşte doar domnia Elisabetei I sau viaţa altor regi şi regine din Europa, ci mai ales povestea celor care se află în spatele deciziilor care au schimbat cursul istoriei.

„Coloana de foc”, al treilea volum al seriei Kingsbridge

Acţiunea se petrece în Kingsbridge, un orăşel fictiv, dar şi în Franţa, Spania, Olanda. Însă tabloul idilic, presărat cu grădini, castele, catedrale, contrastează cu tulburătoarele evenimente istorice care se petrec aici. Crime, conspiraţii, ameninţări, şantaj – toate au ca scop înlăturarea reginei Elisabeta, considerată prea tolerantă faţă de protestanţi.

“Coloana de foc” este cel de-al treilea volum al seriei Kingsbridge, după “Stâlpii pământului” şi “O lume fără sfârşit”. Ken Follett este unul dintre cei mai de succes scriitori din lume. A scris 31 de cărţi, vândute în peste 160 de milioane de exemplare pe teritoriul a peste 80 de ţări şi traduse în 33 de limbi.

Cartea poate fi cumpărată online de AICI, de AICI, de AICI sau de AICI

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!