Ce carte citea „PSD-istul înrăit“ care nu a vrut să dea mâna cu Băsescu. Bărbatul l-a refuzat şi pe Dragnea – Ana are carti!

Ce carte citea „PSD-istul înrăit“ care nu a vrut să dea mâna cu Băsescu. Bărbatul l-a refuzat şi pe Dragnea

Sâmbătă dimineaţă, la Liceul Jean Monnet din Capitală, un membru din comisia secţiei de votare unde a mers Traian Băsescu a refuzat să dea mâna cu fostul şef de stat. În acel moment, persoana despre care Băsescu a afirmat ulterior că era un „PSD-ist înrăit“ citea dintr-o carte.

9786065797451-2660208Conform Adevărul, cartea pe care o avea în mână era „Ghidul autostopistului galactic“, scrisă de Douglas Adams. Romanul SF, parte a unei trilogii, a fost prima dată publicat în 1979 şi a ajuns pe primul loc în clasamentul cărţilor din a doua săptămână. S-a vândut în peste 250.000 de exemplare în primele trei săptămâni de la lansare.

Personajul principal al cărţii este Arthur Dent, care hoinăreşte prin galaxie cu un amic, intră în tot felul de încurcături şi ajunge invariabil într-un talmeş-balmeş din care nu lipseşte nimic. Cartea scriitorului britanic este o parodie SF inegalabilă, iar Douglas Adams este un magician de o inteligenţă sclipitoare. Ghidul autostopistului galactic rămâne lectură obligatorie pentru fanii SF.

Liviu Dragnea, sfidat şi el

Dragnea refuzat

 

„PSD-istul“ înrăit nu a vrut să dea mâna nici cu Liviu Dragnea în momentul în care şeful PSD a trecut să salute membrii comisiei. Mai mult, Dragnea a fost refuzat şi de un al doilea membru al comisiei. „N-au cei şapte ani de acasă“, a fost explicaţia lui Dragnea.

Cartea poate fi cumpărată online de AICI sau de AICI

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate