Apariţie editorială: “Omul a uitat că trebuie să moară” de Ioana Trif - Ana are carti!

Apariţie editorială: “Omul a uitat că trebuie să moară” de Ioana Trif

Cum o promovează editura Eikon: Omul trăiește ca și cum ar fi nemuritor. Cineva i-a șoptit acestuia că este regele universului, că are o mulțime de drepturi, inclusiv acela de decide pentru viața de pe pământ. Lucrurile s-au înrăutățit considerabil. Televizorul vorbește numai despre răutate și cruzime, despre chinurile planetei și despre anumite grupuri de oameni care nu se mai satură. 

Este greu să trăiești știind că umanitatea se află la un pas de distrugere. Este greu să mai vezi frumosul, să te mai bucuri de lucrurile mărunte și să uiți de viteza mult prea mare cu care se mișcă toate lucrurile. 

Dar ce se întâmplă dacă într-o bună zi totul se întoarce cu fundul în sus? Dacă într-o bună dimineață omul ajunge să nu mai cunoască nimic din ceea ce vede și ceea ce trăiește. Nu poate decât să se adapteze, pentru că nu primește nici o explicație. 

Personajul principal pare să fi primit rolul de martor al transformării lumii, ceea ce înseamnă că peste noapte devine nevăzută și neauzită de cei din jur. Din păcate nu i se permite să intervină în ceea ce se întâmplă, fiind nevoită să asiste la o mulțime de scene îngrozitoare. 

Neputința ajunge să o sugrume cât mai tare, însă trebuie să învețe că Universul îi oferă indicii la fiecare pas. Iubirea adevărată există, merge departe, peste lumi. Există și bunătate, chiar și fericire, doar că trebuie să le vezi. 

Poate că Universul este dispus să mai ofere omenirii o șansă, dar mai întâi fiecare dintre noi trebuie să se schimbe, să înțeleagă, să vadă, să simtă. Până atunci, însă, regulile par foarte simple: după faptă și răsplată, într-o lumea guvernată de animale, o luptă sub stindardul Răzbunării. 

Ce spune tânăra autoare despre prima ei carte: “Omul a uitat că trebuie să moară” este o carte despre sfârșitul lumii așa cum o cunoaștem noi. Universul se satură într-o bună zi de comportamentul omului și întoarce lumea pe dos, fără nici o explicație. Cu toate acestea, umanitatea nu este distrusă, ci mai primește o șansă, însă trebuie să joace după niște reguli pe care trebuie să le descopere. O fată primește rolul de martor al Lumii Noi, însă nimeni nu reușește să o vadă sau să o audă. Va trebui să învingă singurătatea și neputința. De ce face Universul asta? Ce trebuie ea să vadă? Este totul doar un test? Sau trebuie să vadă cum arată fericirea adevărată și ce înseamnă o poveste de dragoste care nu are granițe? Poate că veți afla toate răspunsurile citind această carte, sau cine știe, poate că la sfârșit veți avea și mai multe întrebări legate de lume și umanitate. “

Cartea poate fi cumpărată online de AICI

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!