”Acolo unde cântă racii” și ”După ce am găsit fericirea” – două cărți-fenomen de citit înainte de lansarea ecranizărilor - Ana are carti!
Acolo unde cântă racii

”Acolo unde cântă racii” și ”După ce am găsit fericirea” – două cărți-fenomen de citit înainte de lansarea ecranizărilor

Acolo unde cântă racii” de Delia Owens (Pandora M) și După ce am găsit fericirea” de Anna Todd (Editura Trei) sunt romanele care stau la baza unora dintre cele mai așteptate filme ale verii.

Cele două ecranizări vor rula în cinematografele din România în luna august a acestui an. Acolo unde cântă racii” va avea premiera pe 19 august. După ce am găsit fericirea” va rula pe marile ecrane din 26 august 2022.

Cele două romane sunt adevărate fenomene editoriale, bestselleruri cu zeci de milioane de exemplare vândute în toată lumea.

 „Acolo unde cântă racii”, fenomenul care a cucerit peste 12 milioane de cititori

Acolo unde cântă racii - coperta

Thrillerul prezintă povestea lui Kya Clark, o tânără care a crescută singură în mlaștinile din Carolina de Nord. Considerată o sălbăticiune, Kya, numită și Fata Mlaștinii, este respinsă și desconsiderată de localnicii din Barkley Cove. Însă doi tineri din oraș,  Tate Walker și Chase Andrews, se lasă atrași de frumusețea sălbatică a fetei. Kya se simte tentată de perspectiva unei vieți noi, fără măcar să se gândească la ce-ar putea să-i aducă viitorul.

Acolo unde cântă racii - foto din film 2
Acolo unde cântă racii - foto din film 1

”După ce am găsit fericirea”, un film despre latura mai puțin frumoasă a  romantismului

Anna Todd, autoarea seriei After”, este un fenomen literar în sine. A fost tradusă în peste 30 de limbi și citită online de mai mult de 1 miliard și jumătate de persoane.

Personajele centrale ale seriei sale, Tessa și Hardin, au fost văzute ca o replică modernă a lui Darcy și Elisabeth, din Mândrie și prejudecată”.

„După ce am găsit fericirea” este cel de-al patrulea volum din seria After. El constituie sursa inspirației și pentru ecranizare așteptată să ajungă în cinematografe în luna august. „Fiecare are propriii săi demoni”, spune Tessa în trailerul filmului. „Îi înfrunți și, chiar când crezi că ai câștigat, se dovedește că nu erau demonii tăi…”

Regizat de Castille Landon, filmul îi are în rolurile principale pe tinerii actori Hero Fiennes Tiffin și Josephine Langford. Regizoarea Castille Landon a precizat că modul realist în care este analizată iubirea a determinat-o să se alăture producției acestei serii.

 „Intenția mea a fost să arăt că relațiile romantice nu sunt chiar întotdeauna frumoase”, a scris ea pe Twitter.

Când se părea că relația lor va merge mai departe fără probleme, Tessa înțelege că trecutul lui Hardin este singurul care le poate sabota viitorul. Ce faci când cel mai mare inamic al iubirii tale este ascuns în părțile tenebroase ale sufletului celui pe care-l iubești? Determinată să lupte pentru relația ei, Tessa are totuși o îndoială: există victorie într-o astfel de bătălie? Sau ceea ce trebuie să jertfească pentru a câștiga este chiar identitatea ei? 

”Acolo unde cântă racii” poate fi cumpărată online de AICI, de AICI, de AICI, de AICI, de AICI, de AICI, de AICI, de AICI, de AICI, de AICI, de AICI, de AICI sau de AICI

”După ce am găsit fericirea” poate fi cumpărată online de AICI, de AICI, de AICI, de AICI, de AICI, de AICI, de AICI, de AICI sau de AICI

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!