“Turnul Întunecat” devine film! Veste excelentă pentru fanii Stephen King

“Turnul Întunecat” devine film! Veste excelentă pentru fanii Stephen King

Filmul “The Dark Tower” (“Turnul Întunecat”) “este oficial în faza de pre-producție”. Pelicula va fi realizată după romanul omonim al lui Stephen King.

Anunţul a fost făcut chiar de scriitor şi i-a luat prin surprindere pe fanii care aproape că renunţaseră să mai spere să vada cartea ecranizată.

Mai mult, au fost dezvăluite deja numele actorilor care vor interpreta rolurile principale: Matthew McConaughey și Idris Elba. Elba a fost distribuit pentru a-l juca pe Roland, eroul romanului “Turnul Întunecat”, în timp ce McConaughey va întruchipa personajul negativ, „Omul în Negru”.

„Am început sa scriu această serie pe când eram în colegiu, stând într-o cabană lângă un râu în Maine, și în cele din urmă s-a ajuns la faza de pre-producție a unui film. Sunt încântat, dar și un pic surprins”, a declarat Stephen King.

Filmările vor începe în câteva săptămani în Africa de Sud. Sony Pictures a anunţat că pelicula care va fi regizată de Nikolaj Arcel va avea premiera în ianuarie 2017.

Cartea poate fi cumpărată online de AICI, de AICI, de AICI, de AICI, de AICI (ebook) sau de AICI

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!