HODOR, celebrul personaj din Game of Thrones, DJ la UNTOLD. HOLD THE DOOR!
Hodor

HODOR, celebrul personaj din Game of Thrones, DJ la UNTOLD. HOLD THE DOOR!

Actorul Kristian Nairn, care îl interpretează pe personajul Hodor din serialul “Game of Thrones”, este şi DJ. El va urca pe una din scenele festivalului UNTOLD.

“Din lumea plină de fantezie a celui mai bine cotat serial al ultimilor ani, ‘Game of Thrones’, vine direct în lumea plină de magie a muzicii, Hodor. Actorul irlandez de 41 de ani este un pasionat al muzicii house. De mai bine de 5 ani este DJ. El va urca pe una dintre scenele celui mai bun festival din Europa, Untold”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Kristian Nairn este un DJ extrem de cunoscut în cluburile din Marea Britanie şi nu numai, pentru show-urile sale Rave of Thrones şi 7 Sessions. Spune că a fost atras de muzică încă de la primul album pe care l-a ascultat pe un casetofon Sesame Street. Îm timp a devenit un mare fan al celor de la Queen.

Hodor este pasionat de chitară

“La vârsta de 14 ani a devenit pasionat de chitară. De atunci pasiunea lui pentru muzică a crescut. Şi-a început cariera muzicală alături de trupe locale şi a ajuns în timp să se alăture în turnee unor artişti precum Scissor Sisters, Mylo sau Calvin Harris. De aici s-a născut şi pasiunea lui pentru muzica techno house. Atunci când urcă pe scenă, lumea îl aclamă cu numele de Hodor, iar răspunsul lui vine imediat, prin muzică”, se arată în comunicat.

Anul acesta, între 4 şi 7 august, are loc la Cluj a doua ediţie a festivalului Untold. Untold a fost desemnat “Best Major Festival” în cadrul European Festival Awards 2015 (Groningen, Olanda).

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!