Colin Firth se alătură distribuţiei viitorului film “Mary Poppins” - Ana are carti!

Colin Firth se alătură distribuţiei viitorului film “Mary Poppins”

Actorul britanic Colin Firth, care a câştigat un premiu Oscar în 2011 pentru rolul său din “The King’s Speech”, s-a alăturat distribuţiei viitorului film “Mary Poppins’”.

Firth, 56 de ani, îl va interpreta pe William Weatherall Wilkins, preşedintele băncii Fidelity Fiduciary Bank.

El se alătură unei distribuţii de vedete, precum Emily Blunt (Poppins), Lin-Manuel Miranda (Jack) şi Meryl Streep, care va juca rolul unei verişoare a protagonistei. Ben Whishaw şi Emily Mortimer completează pleiada de actori, scrie stiripesurse.ro.

Filmul, în regia lui Rob Marshall şi cu un scenariu scris de David Magee, se bazează pe arhicunoscuta creaţie a scriitoarei P.L. Travers şi va avea evenimentele plasate cu 25 de ani după cele întâmplate în musicalul original din 1964, în care au jucat legendarii Julie Andrews (Poppins) şi Dick Van Dyke.

Marc Shaiman este cel care va scrie coloana sonoră a filmului care va fi lansat pe ecrane cu titlul “Mary Poppins Returns”, de Crăciun în 2018.

Sursa foto

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!