anaarecarti.ro – cele mai oneste recenzii și cele mai bune prețuri la cărțile despre care scriem - Ana are carti!

anaarecarti.ro – cele mai oneste recenzii și cele mai bune prețuri la cărțile despre care scriem

“Simt că acesta este începutul unei frumoase prietenii între anaarecarti.ro și librarescu.ro”…

scriam la finalul articolului din februarie 2024 în care îți povesteam despre acest nou proiect online – practic, un agregator al tuturor prețurilor cu care se comercializează o carte în librăriile virtuale.

Și am avut dreptate.

Căci, de câteva zile, anaarecarti.ro îți oferă acest serviciu pentru cărțile despre care scriem. Powered by librarescu.ro, desigur.

Practic, în recenziile noastre vei găsi de acum încolo și o listă a librăriilor virtuale de unde îți poți cumpăra cartea dacă te interesează. În felul acesta, poți face o comparație în timp real între oferte ca să alegi varianta care ți se potrivește cel mai bine. 

În acest moment, anaarecarti.ro este singurul blog de carte din România care îți oferă această posibilitate, dar mă aștept să o întâlnești în curând și prin alte locuri… știi doar că suntem trend-setteri 😎 !

Cum îți poți arăta susținerea pentru blogul tău preferat 😊

Dacă te decizi să cumperi o carte prin anaarecarti.ro trebuie să știi că, în felul acesta, îți arăți sustinerea pentru blogul tau preferat. Ce avem noi de câștigat?

❤ Ne crește inima. La propriu 😊 Nu ai idee cât de mult contează să vedem că ne apreciezi eforturile prin care am reușit să ne impunem ca fiind cel mai onest și pătimaș blog de carte din România!

💵 Un mic comision de la librăria respectivă. Și când spun “mic”… vreau să spun, de fapt, foarte mic – practic pentru această situație a fost inventată expresia “Gestul contează” 😅. În schimb, pentru tine cartea are același preț și dacă o iei prin intermediul nostru, și dacă… nu.

Îți mulțumim! ❤❤❤

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!