7 curiozități despre Mel Robbins, autoarea bestsellerului "Regula de 5 secunde" - Ana are carti!

7 curiozități despre Mel Robbins, autoarea bestsellerului “Regula de 5 secunde”

Este unul dintre cei mai apreciați și căutați speakeri din lume, editor și prezentator la prestigiosul post CNN, antreprenoare, vlogger și autoare de bestselleruri, însă în spatele acestei cariere impresionante stă o poveste emoționantă despre luptă, autodepășire, greutăți, anxietate și curaj.

Mel Robbins povestește în cartea sa, “Regula de 5 secunde”, apărută la edituraLifestyle Publishing, parte a Grupului Editorial Trei, momentele dificile prin care a trecut de-a lungul anilor și cum a învățat să treacă peste ele aplicând acest truc simplu, care nu cere decât voință și perseverență.

Iată 7 lucruri mai puțin știute despre autoare și regula sa:

 1. Înainte să devină cunoscută în toată lumea, Mel a trecut prin perioade dificile, în care s-a confruntat cu probleme grave legate de bani, muncă și căsnicie. „Mă simțeam înfrântă tot timpul.”
 2. Mel a inventat regula de 5 secunde ca un truc pentru a se obișnui să se trezească dimineața imediat ce sună alarma, fără a mai apăsa butonul snooze. O reclamă la TV i-a atras atenția: „pe ecran era imaginea unei lansări de rachetă. Am auzit celebra numărătoare inversă 5-4-3-2-1. Mi-am zis: asta e, mâine dimineață am să mă lansez din pat… ca o rachetă.”
 3. Prima oară când a vorbit în public despre Regulă a fost în 2011, în timpul unei prezentări TEDx intitulate „Cum să nu-ți mai pui singur piedici”. Peste 12 milioane de oameni au urmărit prezentarea. Peste 100.000 de oameni din peste 80 de țări i-au scris lui Mel despre experiențele benefice pe care le-au avut folosind Regula.
 4. Directorii executivi de la unele dintre cele mai respectate branduri din lume folosesc regula ca să-și ajute managerii să se schimbe, să impulsioneze vânzările, săstimuleze echipele și ca să inoveze. Printre companiile care o folosesc se numără Microsoft, Xerox, Johnson&Johnson, Nestle, Marriott, dar și Harvard Business School.
 5. Folosind Regula, Mel și-a vindecat, printre altele, teama de avion.
 6. În 2016 a fost numită cea mai solicitată vorbitoare de sex feminine din America. Are 98 de prezentări într-un an.
 7. Deși folosește constant Regula, Mel mărturisește că nu și-a depășit niciodată temerile și nervozitatea, însă le folosește pur și simplu în avantajul său.

Cartea poate fi cumpărată online de AICI, de AICI sau de AICI

 

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


 • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

  error: Continut protejat Anaarecarti.ro!