Povestea atipică a fotbalistului român care primeşte cadouri doar cărţi - Ana are carti!

Povestea atipică a fotbalistului român care primeşte cadouri doar cărţi

Un jucător de la Gaz Metan Mediaş spulberă mitul fotbalistului român – dornic să conducă maşini de lux, să asculte manele şi să schimbe femeile ca pe şosete.

povestea-atipica-a-fotbalistului-roman-care-a-terminat-doua-facultati-primeste-cadouri-doar-cartiMijlocaşul Alexandru Munteanu are o poveste atipică ce-l delimitează de imaginea conturată în general fotbalistului din ţara noastră. În paralel cu fotbalul, Alex Munteanu tocmai a terminat a doua facultate şi se pregăteşte să îşi dea lucrarea de licenţă.

El spune că studiile au fost foarte importante pentru el, în condiţiile în care fotbalul a devenit un domeniu tot mai nesigur.

“Când am terminat liceul, mi-am dat seama că trebuie să fac şi o facultate. Am master în domeniul economiei pentru că la 21 de ani a fost un moment de cumpănă. Nu ştiam dacă voi mai continua în fotbal pentru că eram la liga a treia. Între timp am mai făcut o facultate, de inginerie în domeniul gazelor, mai trebuie să dau doar lucrarea de licenţă”, a spus Munteanu pentru Dolce Sport, citat de ziare.com.

Spre deosebire de alţi fotbalişti, pasiunea principală a lui Alex Munteanu este cititul. Tocmai de aceea le cere prietenilor să-i cumpere cărţi drept cadouri. “De curând a fost ziua mea şi tuturor prietenilor le-am cerut cărţi. Le-am zis că nu vreau nimic altceva, decât să-mi cumpere câte o carte”, a explicat Munteanu.

Foto: captură Dolce Sport

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!