Monica Davidescu are brad de Crăciun din… cărți. „Promit să-l mai îndrept până vine Moșul” - Ana are carti!

Monica Davidescu are brad de Crăciun din… cărți. „Promit să-l mai îndrept până vine Moșul”

Monica Davidescu n-a renunţat nici anul acesta la bradul de Crăciun din… cărţi. Decisă să pledeze pentru salvarea celor naturali, cunoscuta actriţă apelează an de an la brăduţi alternativi. Şi chiar dacă cel din imagine e puţin cam strâmb 🙂 , arată foaaaarte bine, după părerea mea.

„Un brăduț ca el crește greu. Îl salut în fiecare an și sper că nu va fi tăiat de cineva pentru câteva zile în care, împodobit, așteaptă Moșul, apoi moare aruncat în ghenă. Lăsat să crească în pădure, ne răsplătește prin purificarea aerului pe care îl respirăm și prin frumusețea lui perenă. Va creşte mare, mare și peste zeci de ani va impresiona prin statura lui, alături de ceilalți frați lăsați să crească devenind parte din plămânul ce ne ține în viață.

Am alternative pentru brăduțul de Crăciun. Ca și anul trecut bradul din cărți (pe care promit să îl mai îndrept pâna vine Moșul) sau imitația de plastic a bradului natural, care plin de luminițe arată foarte bine și primește cadourile sub el. Vă doresc și vouă inspirație în alegerea bradului alternativ și salvarea celor naturali”, a scris soția lui Aurelian Temișan pe contul său de pe o rețea de socializare.

media_146599805192811300

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!