Pentru toate cititoarele noastre fashioniste: au apărut pantofii cu Alice în Ţara minunilor! – Ana are carti!

Pentru toate cititoarele noastre fashioniste: au apărut pantofii cu Alice în Ţara minunilor!

Nu mă pricep la modă. Deloc! Nici un pic! Când am vreo dilemă în zonă, o sun pe cea mai fashionistă dintre prietenele mele şi o întreb: “Auzi, fusta mea cu tigri bengalezi se potriveşte cu bluza cu fluturi?” (de obicei, răspunsul e negativ, normal!). Şi nimic nu mi se pare mai plictisitor şi obositor decât să merg la cumpărături de haine.

În schimb, arată-mi o bluză/o fustă/ o geantă/ o…rice cu o poveste şi nu te mai înţelegi cu mine! TREBUIE să fie a mea!

Ce sunt “hainele cu poveşti”, aşa cum le numesc eu? Ei bine, e vorba despre orice obiect vestimentar care mă duce cu gândul, direct sau într-un mod mai subtil, la o carte sau la o pictură.  Nu contează dacă e celebră sau nu, dacă mi-a plăcut sau nu… Gândul că ies din casă îmbracată într-o poveste mă umple de încântare.

Prin urmare, n-o să te mire când o să-ţi spun că am căzut de pe scaun atunci când am descoperit minunăţiile de mai jos. Ultima colecţie de pantofi, absolut nebuni, de la Irregular Choice e dedicată lui “Alice în Ţara minunilor”. Iar balerinii cu pisica Cheshire sunt SENZAŢIONALI!

P.S. Nu am nici fustă cu tigrii bengalezi, nici vreo bluză cu fluturi (pe aceştia i-a confiscat cumnata mea! Pe toţi!). Însă… Danaaaa! Bluza mea cu cireşe merge la fusta despre care eu spun că e neagră, iar tu susţii că e bleumarin? Că nu ştiu cum să mă îmbrac mâine!

Sursa

dan-sullivan-unveils-his-new-alice-in-wonderland-footwear-collection__700dan-sullivan-unveils-his-new-alice-in-wonderland-footwear-collection-10__700dan-sullivan-unveils-his-new-alice-in-wonderland-footwear-collection-24__700

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate