Haruki Murakami și-a lansat ultimul roman! Mii de japonezi s-au aşezat la cozi - Ana are carti!

Haruki Murakami și-a lansat ultimul roman! Mii de japonezi s-au aşezat la cozi

Scriitorul japonez Haruki Murakami a lansat vineri, 24 februarie, ultimul său roman, “Killing Commendatore”. Cartea a fost așteptată de mii de japonezi, care au luat cu asalt librăriile încă de la miezul nopții pentru a prinde un exemplar din primul tiraj al cărții.

2Fanii japonezi ai lui Haruki Murakami, celebrul autor al romanelor “Pădurea norvegiană” și “În căutarea oii fantastice”, s-au strâns la miezul nopții de joi spre vineri în librăriile din toată țara așteptând lansarea ultimului roman al scriitorului, potrivit Japan Times, citat de stiripesurse.ro.

Romanul se intitulează “Kishidancho Goroshi” (“Killing Commendatore”) și este alcătuit din două volume cu titlurile “Arawareru Idea” (“Ideea care apare”) și “Utsurou Metaphor” (“Metaforă în transformare”).

Potrivit presei japoneze, cartea relatează povestea unui om care trăiește în munți și a cărui viață se schimbă radical după ce îl întâlnește pe așa-numitul “Commendatore,” care înseamnă un “vechi comandant” în limba italiană. După cum a procedat și alte cazuri, Haruki Murakami a ținut secret conţinutul cărţii, iar editura Shinchosha Publishing Co. a respectat perfect această înțelegere contractuală.

„Este un roman mai lung decât „Kafka pe malul mării”, mai scurt decât „1Q84″, o poveste foarte stranie”, s-a mulţumit să spună Murakami la decernarea premiului Hans Christian Andersen în Danemarca.

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!