“Către un zeu necunoscut” de John Steinbeck – Ana are carti!

“Către un zeu necunoscut” de John Steinbeck

Că Steinbeck a fost una dintre marile iubiri ale tinereţii mele nu cred că mai este vreo surpriză pentru prietenii blogului nostru. Am spus-o, sper eu, destul de clar AICI, o reafirm tare şi răspicat acum.

Prin urmare, n-am ratat nici măcar una dintre capodoperele lui şi, lucru atât de rar, nici măcar una nu m-a dezamăgit! Însă lucrările lui mai puţin celebrate s-au umplut de praf în colţul lor de bibliotecă. Căci am tot amânat momentul în care le voi deschide, cedând iar şi iar scriitorilor “la modă”.

Plecarea în vacanţa în Spania avea însă să producă o minirevoluţie pe lista mea de lecturi imediate. După ce am umplut bagajul cu cărţi despre Barcelona, una mai… cartonată şi mai grea ca alta, cu scopul de a fi pozate în locuri esenţiale ale oraşului lui Gaudi (dacă ne urmăreşti pe instagram, deja ai văzut ce opere de artă fotografică am realizat pe-acolo 🙂 ), am aruncat  la final şi o “rebelă”, fără nicio legătură cu destinaţia mea… “ca să fie”…

ŞI A FOST!!!, căci din momentul în care am deschis “Către un zeu necunoscut”, unul dintre primele romane ale lui Steinbeck, nu l-am mai putut lăsa din mână!

Revin cât pot de repede cu “recenzia” la una dintre cele mai mari surprize literare de care am avut parte în ultima vreme!

Cartea poate fi cumpărată online de AICI, de AICI, de AICI, de AICI, de AICI sau de AICI

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate