Câți bani a obținut Iohannis de pe urma cărților pe care le-a scris - Ana are carti!

Câți bani a obținut Iohannis de pe urma cărților pe care le-a scris

Președintele Klaus Iohannis și-a publicat declarația de avere, marți, 21 iunie, pe site-ul Administrației Prezidențiale, lămurind astfel și problema veniturilor din drepturi de autor.

Conform stiripesurse.ro, şeful statului a obținut 82.844 de lei de la Curtea Veche Publishing SRL, adică peste 18.000 de euro, în urma vânzării celor două cărți pe care le-a scris – „Pas cu pas” și „Primul pas”.

Prima sa carte, volumul autobiografic „Pas cu pas”, a fost vândută în peste 130.000 de exemplare în primele două luni de la apariție. Un exemplar costă 15 lei. Cartea a fost tradusă în maghiară și bulgară.

A doua carte a președintelui, „Primul pas”, a fost lansată la Târgul de carte Bookfest 2015, fiind cel mai căutat titlu al Editurii Curtea Veche. Primul tiraj a avut 20.000 de exemplare. Cartea dezvăluie informaţii din culisele campaniei electorale şi din primele zile ale mandatului de preşedinte.

Sursa foto

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!